Transport

D. Stuij Transport

Transport

Transport


Ruim de helft van het wagenpark vervoert zeecontainers, zowel nationaal als internationaal. Alle chauffeurs beschikken dan ook over de benodigde papieren, zodat in de havens alles soepel en gemakkelijk verloopt.


Het vervoeren van 20ft - 2*20ft - 40ft- 45ft, reefers, tankcontainers etc. is voor ons geen probleem. Tevens wordt er  stukgoed met zeiltrailers en gesloten (koel)trailers vervoerdt. Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn wij u graag van dienst. Door een diversiteit aan eigen trailers is het aanbod van mogelijkheden groot. D. Stuij Transport heeft de beschikking over een aantal containerchassis, een zeiltrailer en een dieplader.


Naast onze vaste chauffeurs zijn er voldoende invalkrachten, die daar waar nodig bij kunnen springen. Bij ons staan stiptheid, beleefdheid en correctheid hoog in het vaandel. Door een enthousiast en gedreven team van chauffeurs, die iedere dag voor de klant onderweg zijn, zijn wij een betrouwbare partij. De chauffeurs worden jaarlijks bijgeschoold in handhaving rij- en rusttijden, zuinig en veilig rijden etc.