Op- en overslag

D. Stuij Transport

Op- en overslag

Op- en overslag


D. Stuij Transport heeft in Meeuwen een loods van  2000 m2. Deze loods wordt onder andere gebruikt voor het strippen en stuffen van containers. Hierna worden de pallets geseald opgeslagen totdat deze weer opgehaald worden door bijvoorbeeld collegavervoerders. De loods is uitgerust met stellingen voor blokpallets. Tevens is er ook een gedeelte ingericht als koeling. Deze ruimte kan tot ±3 C worden teruggekoeld! Zo kan  ervoor gezorgd worden dat uw goederen onder de beste omstandigheden opgeslagen  worden.


Het buitenterrein wordt voornamelijk gebruikt als parkeerterrein voor het wagenpark en de opslag van containers. Mocht u op zoek zijn naar een geschikte parkeerplaats, dan zijn we u graag van dienst.  Bel of mail ons voor vrijblijvende informatie hier over.


Tevens zijn er mogelijkheden voor opslag in de vorm van een speciale opslagbox of container. De opslagboxen staan droog opgeslagen in de loods, zijn voorzien van een slot en ventilatieroosters en hebben een inhoud van  ±10m3. Ook voor opslag in diverse maten containers hebben wij verschillende mogelijkheden.Bent u geinteresseerd in één van de bovenstaande mogelijkheden? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.

Email:

Mob: 06-24477982 /  06-55914816